Fotoshoot vrouw studio - Oswin Gesselli fotografie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Foto & Kunst  (Mixed Media)
Fotografie en kunst met elkaar verweven

Gewaagd of klassiek. Origineel en uniek.
Mixed media wordt speciaal voor u gemaakt

Fotografie in een ontspannen sfeer, kunst wordt later gecreëerd
In artistieke overgave met het oog op kunst

Persoonlijke kunst, maatwerk, werkend naar het einddoel
Een herinnering, een kunstwerk van onschatbare waarde
Fotoshoot Vrouw
Fotosessie Foto & Kunst in de studio of op locatie

De diversiteit van het vrouw zijn in beeld
Artistiek maatwerk in studio of op gewenste locatie

De tijd om tot prachtige fotobeelden te komen
De creativiteit stroomt om jouw persoonlijkheid

Modieus, casual, gala, sensueel, ieder belangrijk deel
Het mooiste van jou, alle aspecten in fotokunst


Een afspraak maken bij fotograaf en kunstenaar voor een fotoshoot Foto & Kunst?
In een telefoongeprek horen wij graag wat uw voorkeuren zijn.
Tel.nr. 06 36 37 24 40
Foto & Kunst

Voor wie van kunst houdt en van fotografie. Hier ontmoet de verf de pixels van de fotografie om samen te komen in kunst. Deze fotosessie vraagt om tijd (en die nemen we) en artistieke, creatieve overgave. Op de pagina Foto & Kunst kunt u meer informatie vinden over mixed media voor u. Als u op de foto hierboven klikt, komt u gelijk op de juiste pagina.Voorbereiding fotoshoot

Telefonisch maken wij een afspraak en  kunnen wij uw wensen en de kledingkeuze doorspreken. Indien er verschillende stijlen kleding nodig zijn bespreken we dat. Het is bij iedere fotosessie afhankelijk van uw wensen en hoe uitgebreid de fotoshoot is. De kleding kan een bepaalde stijl laten zien. Casual, zakelijk, aantrekkelijk, etc. Welk deel van uzelf wilt u terugzien in een fotokunstwerk. Bij twijfel kunt u een extra set kleding meenemen, zodat wij u kunnen adviseren. Denk daarbij ook aan eventuele accesoires die mooi zijn bij de kleding. Accesoires kunnen u extra stijl geven op de foto.
Photo arti, studiofotografie

Een fotosessie vrouw in de studio. Modern en stijlvol voor een innovatief en artistiek resultaat voor Foto & Kunst. Vooraf bespreken wat het eindresultaat mag worden. Dat kunnen meerdere wensen zijn, die verwerkt worden in ons plan van aanpak. De styliste is bij de fotoshoot aanwezig. De poses, de sfeer, waarnaar te kijken. Het kan allemaal worden overgelaten, waardoor er ontspanning komt en een mooi resultaat.


Dat ene moment…

Een foto is een herinnering die blijft. Daarom gaan wij voor resultaat en kwaliteit. Wij kijken naar het juiste moment. En willen net dat ene moment creëren, dat moment supreme dat het beeld van magische schoonheid maakt. Het is mijn uitdaging als fotograaf. Het geeft voldoening het mooie, unieke en interessante uit mensen te halen. Dat maakt iedere foto intrigerend. Interessant om te maken en om naar te blijven kijken. Zoals dat bij kunst eigen is.

Mensen komen voor een fotosessie vrouw uit Waalwijk, Drunen, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Vlijmen, Nieuwkuik, Den Bosch, Tilburg, Breda, Utrecht, Amsterdam, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven.

©2018 Oswin Gesselli all rights reserved

CART STATUS:
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu