Prijzen - Oswin Gesselli fotografie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Foto & Kunst

Kunstenaar ontmoet fotograaf

Hier kan ik mijn twee passies vertalen in één kunstwerk. Innovatief en uitdagend voor die persoon die zich bezig houdt met kwaliteit en design. Voor wie van topkwaliteit fotografie en artistieke kunst houdt. De foto krijgt kunstwaarde door de uitstraling te verrijken met verf. Uw wensen in vrij vertaald door mijn kunstenaarsoog maken samen dat unieke kunstwerk. Custom made.

Oswin Gesselli | Fotograaf en kunstenaar
Foto & Kunst

Voor wie van kunst houdt en van fotografie. Hier ontmoet de verf de pixels van de fotografie om samen te komen in kunst. Deze fotosessie vraagt om tijd (en die nemen we) en artistieke, creatieve overgave. Een eerste kennismaking om de wensen te bespreken. Een fotosessie met styliste, die samen met mij het idee vertaalt naar verwezenlijking. Natuurlijke expressie vanuit ontspanning laat schoonheid naar boven komen. We bekijken samen enkele foto's van de fotosessie. Met de gekozen foto ga ik aan de slag met verf om zo tot een mixed media kunstwerk te komen.


Foto & Kunst
Mixed Media

- Voorbereidend gesprek
- Maatwerk
- Fotosessie
- Keuze foto kunstwerk
- Kunstwerk vanaf 50 x 50 cm.
-Tarief: vanaf 499 euro

Fotografie in de fotostudio

Profielfotografie in de fotostudio

Een afspraak maken voor de creatiefste fotoshoot of vragen?
Met een telefoontje denken wij met u mee en is er snel antwoord
Tel.nr. 06 36 37 24 40
Algemene informatie fotografie Oswin Gesselli

Eind is begin

In de voorbereiding besteden wij aandacht aan uw wensen. Waar wilt u het plaatsen, welke kleuren en opstelling. Wat mag het eindresultaat worden. Als dat duidelijk is, kunnen wij beginnen.
Kunstfotografie Oswin Gesselli

- Fotografie die de essentie van kunst heeft met een tijdloos karakter en toch persoonlijk.
- Een foto die, net als een schilderij, dezelfde intrinsieke kwaliteit bezit om gewaardeerd te worden als kunstobject in uw huis.
- Wij leveren enkel de hoogste kwaliteit van een professioneel vaklab.
Selectie van de beste foto's

Van een fotosessie kiezen wij de beste foto's uit, die wij bewerken tot een kunstwaardige foto. Zo krijgt u een professioneel resultaat.
Oswin Gesselli introduceert Foto & Kunst in Nederland, de creatiefste fotoshoot voor vrouwen en kinderen. Kunstenaar en fotograaf Oswin Gesselli gaat voor design. Vernieuwend en gespecialiseerd in artistieke fotoshoots met verf bewerkt in zijn schildersatelier in Drunen. Bij een fotoshoot in Drunen gaan kwaliteit en creativiteit hand in hand. Een fotoshoot vraagt om artistieke overgave en tijd en die nemen we. De tijd om tot prachtige fotografie te komen en die tot een kunstwerk te verheffen met verf. Het is een nieuwe vorm van kunst (kunst en foto)die nu bereikbaar is voor iedereen in Nederland. Mensen komen voor de fotografie van Oswin Gesselli uit het hele land: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Zutphen, Doetinchem, Eindhoven, maar ook uit de omgeving van Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, 's Gravenmoer, Vlijmen, Nieuwkuik, Den Bosch, Tilburg, Breda.
©2018 Oswin Gesselli all rights reserved

CART STATUS:
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu