Loveshoot - Oswin Gesselli fotografie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Loveshoot

Fotoshoots
Loveshoot partners
Fotografie van de liefde in de fotostudio

Artistieke intuïtie geeft jullie foto's in liefde weer
Romantisch, stoer, verbonden, grappig, ondeugend

In een ontspannen sfeer, een mooie ervaring
Door professionele begeleiding ontstaat dat wat raakt

Een herinnering die altijd blijft
Een sierraad aan de muur
Een afspraak maken voor een loveshoot door een fotograaf in Drunen of vragen?
Met een telefoontje denken wij met u mee en is er snel antwoord
Tel.nr. 06 36 37 24 40
Persoonlijke begeleiding

Een loveshoot mag een geweldige belevenis zijn. Daarom is er altijd een styliste aanwezig. Irma begeleidt jullie. De poses, de sfeer, waarnaar te kijken. Het kan allemaal worden overgelaten, waardoor jullie kunnen ontspannen en genieten.

Voorbereiding fotoshoot

Telefonisch kunnen wij de kledingkeuze doorspreken. Voor de fotosessie bekijken wij wat jullie leuk vinden aan de hand van foto’s. Van daaruit maken wij een plan van aanpak. Daarbij kijken we vooraf wat het eindresultaat mag worden. Met dat in gedachten kunnen we beginnen.


Dat ene moment…

Een foto is een herinnering die blijft. Daarom gaan wij voor resultaat en kwaliteit. Wij kijken naar het juiste moment. En willen dat ene moment creëren, die een fantastische foto opleverd. Dat is mijn uitdaging als fotograaf.  Het mooiste uit mensen en ze laten zijn wie ze zijn. Ieder mens is mooi, iedere liefdesrelatie is waardevol. Dat gevoel maakt foto interessant. Interessant om te maken en om naar te blijven kijken. Zoals dat bij kunst eigen is.

Loveshoot

Een persoonlijke benadering met humor en stijl. De loveshoot is voor jullie, in een ontspannen sfeer fotograferen we de verschillende facetten van jullie relatie. De romantiek, de vriendschap, de humor, de samenwerking. Met artistieke intuïtie maken wij van deze loveshoot een mooie belevenis.


Een loveshoot is een mooie belevenis, een fotoshoot met jouw partner een uniek uitje. Mensen die als paar op de foto willen, komen vaak uit de omgeving van Waalwijk, Drunen, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Vlijmen, Nieuwkuik, Den Bosch, Tilburg, Breda. Maar ook uit Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht, Goes, Middelburg, Zierikzee, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Baarn, Hilversum, Utrecht, Zeist voor bijzondere kunstfotografie van fotograaf Oswin Gesselli.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu