Kinderfotografie - Oswin Gesselli fotografie

Kunst maakt alles mooier
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kinderfotografie

Fotoshoots

Kinderfotografie
Photo Arti, in de studio

Minimalistische fotografie
Goed en artistiek, als uw kind zo uniek

In een ontspannen sfeer, een geweldige belevenis
Met persoonlijke begeleiding (styliste aanwezig)

Een herinnering die altijd blijft
Een sierraad aan de muurKinderfotografie
Een fotoshoot op locatie

Fotografie op locatie, in natuur, stad of uw vakantie
Mooi, uitgesproken, een speciale creatie

In een ontspannen sfeer, een geweldige belevenis
Met persoonlijke begeleiding (styliste gaat mee)

Niet alleen een mooie foto, maar een sierraad aan de muur
Een artistiek gemaakte herinnering, die altijd blijftEen afspraak maken voor een fotoshoot of vragen?
Met een telefoontje denken wij met u mee en is er snel antwoord
Tel.nr. 06 127 911 40
Persoonlijke begeleiding

Een fotoshoot van uw kind/kinderen mag een leuke, vrolijke belevenis zijn. Daarom is er altijd een styliste aanwezig. Irma begeleidt uw kind. De poses, de sfeer, waarnaar te kijken. Het kan allemaal worden overgelaten, waardoor ze kunnen ontspannen en genieten (en u ook).

Voorbereiding fotoshoot

Telefonisch kunnen wij de kledingkeuze doorspreken. Voor de fotosessie bekijken wij wat jullie leuk vinden aan de hand van foto’s. Van daaruit maken wij een plan van aanpak. Van ieder kind foto's alleen en de kinderen samen op de foto. Daarbij kijken we vooraf wat het eindresultaat mag worden. Met dat in gedachten kunnen we beginnen.


Dat ene moment…

Een foto is een herinnering die blijft. Daarom gaan wij voor resultaat en kwaliteit. Wij kijken naar het juiste moment. En willen net dat ene moment creëren, die fractie van de seconde dat iedereen erop staat zoals wij willen.Dat is mijn uitdaging als fotograaf. Het interessante uit mensen halen. Het mooiste uit een kind. Ieder kind is anders. Dat maakt iedere foto interessant. Interessant om te maken en om naar te blijven kijken. Zoals dat bij kunst eigen is.

Kinderfotografie

Een persoonlijke benadering met humor en stijl. Tijdens de fotoshoot kinderen zijn uw kinderen de ster. We willen ze vastleggen zoals ze zijn. Als individu en samen als u meer kinderen heeft. Een kinderfotosessie gaat dus om het aanvoelen van een kind. Het echt zien wie er voor ons staat tijdens de fotoshoot. Het gaat erom ieder te laten zijn wie ze zijn. Je bent het mooist als je jezelf kunt zijn.


Fotoshoot kind, kinderen in Hengelo Gelderland,  Zutphen, Doetinchem, Vorden, Zelhem, Doesburg, Velp, Roosendaal, Dieren, Rheden, Apeldoorn.
Fotografie kind, kinderen op locatie in Waalwijk, Drunen, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Vlijmen, Nieuwkuik, Den Bosch, Tilburg, Breda.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu