Gezinsfotografie - Oswin Gesselli fotografie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gezinsfotografie

Fotoshoots

Gezinsfotografie
Photo Arti, fotosessie in de studio

Minimalistische fotografie
Goed en artistiek, als uw gezin zo uniek

In een ontspannen sfeer, een geweldige belevenis
Met persoonlijke begeleiding (styliste aanwezig)

Een herinnering die altijd blijft
Een sierraad aan de muur


Een afspraak maken voor een gezinsfotosessie of vragen?
Met een telefoontje denken wij met u mee en is er snel antwoord over de kunstfotografie
Tel.nr. 06 36 37 24 40
Voorbereiding fotoshoot

Telefonisch kunnen wij de kledingkeuze doorspreken. Voor de fotosessie bekijken wij wat jullie leuk vinden aan de hand van foto’s. Van daaruit maken wij een plan van aanpak. Alleen gezinsfoto’s of een combinatie van gezinsfotografie en individuele fotografie. Daarbij kijken we vooraf wat het eindresultaat mag worden.


Dat ene moment…

Een foto is een herinnering die blijft. Daarom gaan wij voor resultaat en kwaliteit. Wij kijken naar het juiste moment. En willen net dat ene moment creëren, die fractie van de seconde dat iedereen erop staat zoals wij willen.Dat is mijn uitdaging als fotograaf. Het interessante uit mensen halen. Net even anders fotograferen dan gewoon,  zodat het resultaat gezien wordt als kunst.

Gezinsfotografie

Een persoonlijke benadering met humor en stijl. Tijdens de fotoshoot willen wij vastleggen wie je bent. Wie jullie zijn. Als individu en als gezinseenheid. Gezinsfotografie draait dus om het aanvoelen van jullie als gezin. Het echt zien wie er voor ons staat tijdens de fotoshoot. Het gaat erom ieder te laten zijn wie ze zijn. Je bent het mooist als je jezelf kunt zijn.


Persoonlijke begeleiding

Een fotoshoot met het hele gezin mag een geweldige belevenis zijn. Daarom is er altijd een styliste aanwezig. Irma begeleidt het gezin. De poses, de sfeer, waarnaar te kijken. Het kan allemaal worden overgelaten, waardoor je kunt ontspannen en genieten.

Mensen komen  voor gezinsfotografie uit de omgeving van Waalwijk, Drunen, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Vlijmen, Nieuwkuik, Den Bosch, Tilburg, Breda.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu