Foto & Kunst -Mixed Media - Oswin Gesselli fotografie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Foto & Kunst -Mixed Media

Fotoshoots

Foto & Kunst  (Mixed Media)
Fotografie en kunst met elkaar verweven

Gewaagd of klassiek. Origineel en uniek.
Mixed media wordt speciaal voor u gemaakt

Fotografie in een ontspannen sfeer, kunst wordt later gecreëerd
In artistieke overgave met het oog op kunst

Persoonlijke kunst, maatwerk, werkend naar het einddoel
Een herinnering, een kunstwerk van onschatbare waarde
Een afspraak maken voor een Foto & Kunst, mixed media of vragen?
Met een telefoontje denken wij met u mee en is er snel antwoord of een afspraak
Tel.nr. 06 127 911 40
Dat ene moment…

Een foto is een herinnering die blijft. Wij gaan voor resultaat en kwaliteit. Wij kijken naar het juiste moment. En willen net dat ene moment creëren, dat moment supreme dat het beeld van magische schoonheid maakt. Het is mijn uitdaging als fotograaf en kunstenaar. Het geeft voldoening het mooie, unieke en interessante uit mensen te halen. Dat maakt het kunstwerk intrigerend. Interessant om te maken en om naar te blijven kijken. Zoals dat bij kunst eigen is.

Voorbereiding

Een eerste afspraak kunnen wij telefonisch plannen. Tijdens het eerste gesprek kunnen wij aan de hand van voorbeelden en uw wensen kijken wat het eindresultaat mag zijn. Interieurfoto's van de plaats waar u het kunstwerk wilt plaatsen kunnen nuttig zijn om het goed te integreren in de ruimte. In deze eerste kennismaking kunnen we bespreken wat de stijl gaat worden van dit fotokunstwerk. Gewaagd, klassiek, naturel, expressief. Het is van belang dat u ernaar kunt blijven kijken. Precies zoals u bent, of juist heel anders. Dat is wat wij in het voorbereidend gesprek willen ontdekken. Daar hoort ook een kledingkeuze bij. Indien er verschillende stijlen kleding nodig zijn bespreken we dat. We maken een afspraak voor de fotosessie ter voorbereiding van de foto & kunst.
Kunstenaar ontmoet fotograaf

Hier kan ik mijn twee passies vertalen in één kunstwerk. Deze manier van werken is bekend onder de kunstenaars en ik maak het toegankelijk voor wie van foto en kunst houdt. Het is een geweldige uitdaging om een prachtige foto te maken en de kunstwaarde te versterken met verf. Dit is maatwerk. Uw wensen in combinatie met mijn kunstenaarsoog maken samen dat unieke kunstwerk. Persoonlijk voor u gemaakt.

Foto & Kunst

Voor wie van kunst houdt en van fotografie. Hier ontmoet de verf de pixels van de fotografie om samen te komen in kunst. Deze fotosessie vraagt om tijd (en die nemen we) en artistieke, creatieve overgave. Een eerste kennismaking om de wensen te bespreken. Een fotosessie met styliste, die samen met mij het idee vertaalt naar verwezenlijking. Natuurlijke expressie vanuit ontspanning laat schoonheid naar boven komen. We bekijken samen enkele foto's van de fotosessie. Met de gekozen foto ga ik aan de slag met verf om zo tot een mixed media kunstwerk te komen.


Kunst & Foto in Nederland, binnenland en buitenland indien gewenst. Mixed Media. Exclusieve en unieke fotografie, veel aandacht voor creativiteit en maatwerk.
Mensen komen voor Kunst & Foto uit  de omgeving: Waalwijk, Drunen, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Vlijmen, Nieuwkuik, Den Bosch, Tilburg, Breda.
Maar ook uit Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Baarn, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Apeldoorn, Roosendaal en Velp.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu